Om oss

Vi samler nå utvalgte systemutviklere i et nytt konsulentselskap, hvor de ansatte gis unike muligheter til å kunne påvirke sin egen arbeidsdag. Dette, kombinert med en attraktiv ansettelsesmodell, er grunnlaget for fremtidig vekst og trivsel. I selskapet Programmere AS, navnet sier vel i klartekst hva vi driver med, ønsker vi å fokusere kun på dette faget, slik at vi fremstår som en rendyrket leverandør av systemutviklingstjenester.


CVen vil fortsatt være sjekklisten som våre kunder benytter ved valg av riktig konsulent. En detaljert og korrekt CV er fortsatt den beste beskrivelsen av den kompetansen våre konsulenter besitter.

Men, så er det noen av oss, som har en spesiell lidenskap for vårt fag, som trives best når vi får jobbe med det vi liker aller best, å programmere. Denne spesielle lidenskapen, som har en stor verdi for å oppnå effektivitet og kvalitet, er svært viktig.

I tillegg til å ha denne spesielle interessen for faget, er det også viktig å skape grunnlaget for trivsel og motivasjon. Dette gjør vi gjennom en meget attraktiv lønnsmodell, kombinert med stor grad av fleksibilitet og råderett over egen arbeids situasjon.